Daarom DMjob

DMjob heeft, als technisch uitzendbureau van Deltametaal, haar roots in de Metalektro. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring in de scheeps-, constructie-, jacht- en machinebouw, elektrotechniek en industrie.

Onze kernwaarden onderscheiden ons in een markt die, ondanks de verdergaande flexibilisering, belang hecht aan een duurzame relatie die gebaseerd is op vertrouwen en persoonlijk contact:

  • Specialist (markt- en vakkennis)
  • Ervaren (ruim 50 jaar)
  • Betrouwbaar (transparant, afspraak is afspraak)
  • Menselijk (human to human)
  • Servicegericht (klant is koning)

Als werkgever van goede technische vakmensen zorgen wij voor de juiste man op de juiste plaats. Uw vraag is onze uitdaging!

Wij worden gedreven door nieuwsgierigheid en zijn oplossings- en resultaatgericht. Wij verdiepen ons in uw processen en begrijpen uw behoefte aan vakkundig, flexibel en betrouwbaar flexpersoneel. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u op het juiste moment over goede vakmensen kunt beschikken, harde werkers met een goede arbeidsethos, gemotiveerd en passend bij uw bedrijf(scultuur). Wij houden ons aan alle wet- & regelgeving; reden waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken rondom compliance en governance.

Op zoek naar hoogwaardige vakmensen? Dien een aanvraag in!

Op zoek naar hoogwaardige
vakmensen? Dien een aanvraag in!

Vacature aanmelden / werkaanvraag indienen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen? Wilt u meer weten over het inhuren van goede uitzendkrachten en/of ZZP’ers? Vul dan vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

""
1
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
Soort werk
Previous
Next

Onze opdrachtgevers


Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Heerema
Hollandia
Cargotec
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Neptune
Slob
Trumarine
Royal IHC